Roué Verveer

Gewoon Roué
za 16 mrt - 20:15 - 21:45
za 16 mrt 2024
20:15 - 21:45
  • za 16 mrt 2024
    20:15 - 21:45
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote zaal

Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn 10de cabaretvoorstelling Gewoon Roué. En het is tijd om dat te vieren! 

 

Voorafgaand aan deze voorstelling bieden we de mogelijkheid om te dineren in ons restaurant. Een reservering maak je gemakkelijk in het bestelproces van je kaartje. Het menu kan je hier bekijken.

 

Roué Verveer

Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van het Nederlands publiek. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en briljante improvisaties. Deze show bevat zoals altijd een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot. Uiteindelijk wordt het dus een fantastische avond.. of eigenlijk een avondje ‘Gewoon Roué’!

Kaarten in je Ticketmatic app

Voor de voorstelling van Roué Verveer verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als je gewend bent.

Meer over Smart tickets