Met jouw steun maak je meer mogelijk

We zijn ontzettend blij dat we weer voorstellingen aan je mogen laten zien. Wil jij graag iets bijdragen aan Het Nationale Theater? Voor € 55 per jaar ben je bijvoorbeeld onze Vriend; je krijgt voorrang op de kaartverkoop en wordt uitgenodigd voor exclusieve evenementen. Ook kun je je aansluiten bij een Toneelkring door Donateur te worden, zijn er mogelijkheden om ons zakelijk te steunen en kun je hieronder gemakkelijk eenmalig doneren.

Waar draag jij aan bij?

Dankzij jouw steun kunnen we projecten voortzetten waar wij al jaren aan werken. Zo maken we met HNTonbeperkt theater toegankelijk voor mensen met een beperking. Ook willen samen met organisaties in de stad groepen bereiken waarvoor theater dé plek is om te vieren en te ontmoeten. Daarnaast zijn we er voor jongeren die we met onze educatieve projecten in het theater en in de klas weten te inspireren.

Fondsen

Het Nationale Theater wordt structureel gesubsidieerd door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, de Gemeente Den Haag en het Fonds Podiumkunsten. Daarnaast worden onze projecten, zoals die op het gebied van educatie, interactie, toegankelijkheid en diversiteit, mede mogelijk gemaakt door een breed scala aan andere culturele en maatschappelijke fondsen. Wij zijn allen bijzonder dankbaar voor hun steun. 


Realiseert Het Nationale Theater waarden die passen bij de doelstellingen van uw Fonds? Wilt u met ons een project versterken of een nieuw project initiëren? Neem dan vooral contact op met Joost de Kleine Beek via joostdekleinebeek@hnt.nl. Wij kunnen uw steun goed gebruiken!  

Het Nationale Theater wordt structureel gesteund door: