Zakelijk steunen

Partners en sponsoren

Het Nationale Theater biedt ruimte voor inspiratie, ontmoeting en verhalen die je kijk op de wereld vergroten. Met theaters in Den Haag en reizend door het land vertellen we verhalen en laten we verschillende stemmen horen op het podium. 

Dankzij partnerships kunnen we onze wederzijdse ambities waarmaken. Met steun van verschillende partners kunnen wij belangrijke verhalen vertellen, zo blijven we onze bezoekers inspireren.

Wij bieden u als partner van Het Nationale Theater toegang tot een divers publiek van ruim 450.000 bezoekers per jaar afkomstig uit heel Nederland. U associeert zich met een koninklijk en nationaal merk. Door middel van een partnership met Het Nationale Theater komt uw organisatie in nauw contact te staan met kunstenaars in de voorhoede van het maatschappelijke debat.

Het Nationale Theater werkt graag samen met partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen, diversiteit en inclusie, educatie en talentontwikkeling net zo belangrijk vinden als wij. Samen bereiken we meer! Wij geloven in op maat gemaakte proposities en gaan daarom graag met u in gesprek.

Verbind u aan Het Nationale Theater 

Samen ontdekken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ontvang uw zakelijke contacten rond één van onze voorstellingen in onze theaters, of online, laat uw merk zien in onze zalen en in de campagnes van Het Nationale Theater. Of organiseer een workshop met onze acteurs voor uw klanten en medewerkers. Wees te gast op de premières van onze voorstellingen of kijk mee in het repetitielokaal.  

Partnership rondom een specifiek project

Steun heel gericht een specifiek project. Verbind de naam van uw bedrijf aan een van de initiatieven van Het Nationale Theater en zie het project groeien. Uw merk maakt het mogelijk dat er meer tot stand komt. Denk aan een specifieke productie, educatieve projecten op scholen, het toegankelijker maken van onze theaters, het bieden van een podium aan jonge theatermakers of de sponsoring van een nieuwe tribune. We kunnen uw steun goed gebruiken. Bekijk onze projecten ⟶

Het zakelijke netwerk van Het Nationale Theater

Sluit u aan bij het zakelijke netwerk van Het Nationale Theater. Een netwerk van directieleden en commissarissen uit het bedrijfsleven, allen met hart voor cultuur en hart voor de stad Den Haag. U ondersteunt ons in de missie om een innovatieve theaterorganisatie te zijn, die mensen met nieuwe ogen naar de wereld laat kijken.  
 
Het netwerk ontmoet elkaar een aantal keer per jaar tijdens de bijzondere evenementen die wij organiseren. Onbetaalbare en verrassende ervaringen die de veelzijdigheid van Het Nationale Theater laten zien. 
 
De leden van het netwerk ondersteunen ons financieel, maar vooral ook als belangrijke ambassadeurs en adviseurs van Het Nationale Theater.  Als lid van dit netwerk krijgt u extra voordelen zoals voorrang bij de kaartverkoop en korting op de huur van onze ruimtes. 

Businessclub en evenementen

Steun Het Nationale Theater via onze businessclub Sociëteit Koninklijke Schouwburg. Of bekijk de mogelijkheden op het gebied van evenementen en zaalverhuur. 

Contact

Voor meer informatie en advies over zakelijk steunen kunt u contact opnemen met Monique Rutten (Manager Marketing & Development) via moniquerutten@hnt.nl of 06 39 07 20 77

Wij bedanken...

Onze partners,

                      

onze leden van Sociëteit Koninklijk Schouwburg,
onze leden van de Toneelkringen, Vrienden en vele schenkers.