VPRO & Dahl TV

De Proefkeuken (8+)

Willem Voogd, Pieter Verhulst e.a.
wo 30 apr - 15:00
wo 30 apr 2025
15:00
  • wo 30 apr 2025
    15:00
    Koninklijke Schouwburg
    Grote zaal

Een spectaculaire en hilarische familievoorstelling gebaseerd op de gelijknamige televisieserie De Proefkeuken. Pieter Hulst en Willem Voogd keren het theater binnenstebuiten en maken elke avond een nieuwe voorstelling. Voortgestuwd door hun kenmerkende humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat.

 

 

Nederland geniet al tien seizoen lang van De Proefkeuken waarin Pieter Hulst en Willem Voogd allerlei producten ontleden en onderzoeken hoe deze gemaakt worden. De VPRO-serie wordt veelvuldig gestreamd en oneindig herhaald op tv, de afleveringen zijn bij elkaar miljoenen keren bekeken. Nu komt De Proefkeuken naar het theater! In deze spectaculaire en hilarische familievoorstelling wordt het theater volledig binnenstebuiten gekeerd en maken Pieter en Willem elke avond een nieuwe voorstelling.

Na tien seizoenen van De Proefkeuken op televisie maken Pieter Hulst en Willem Voogd een grootse familievoorstelling die alle theaterwetten tart. Pieter en Willem gaan op hun volledig eigen wijze een voorstelling uitvinden. Bereid je voor op spectaculaire special effects, krankzinnige steracteurs en ongelofelijk veel lachmomenten. Voortgestuwd door hun kenmerkende humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat.

Credits

spel Pieter Hulst, Willem Voogd & Whitney Sawyer
script Pieter Hulst 
regie Timothy de Gilde