Dineren in de Koninklijke Schouwburg

Maak jij je theaterbezoek graag compleet met een heerlijk diner vooraf? Kom dan gezellig eten in ons restaurant SOL! Bij een aantal geselecteerde voorstellingen is ons restaurant geopend en is het mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling te dineren. Voor € 28,50 serveren we een authentiek, Marokkaans driegangenmenu van Halim. Het menu wisselt iedere maand. Je kunt hieronder het menu bekijken.

Reserveer van tevoren een tafeltje, want er is een beperkte beschikbaarheid. Tot snel!

Reserveren

Menu


Voor

Mediterraanse salade met verse tomaten, komkommers, olijven, rucola, feta en een heerlijke dressing van citroensap en olijfolie

Hoofd

Tajine met Marokkaanse gehaktballetjes in een kruidige saus - geserveerd met brood (vegetarische gehaktballetjes mogelijk)

Na 

Chebakia (Marokkaanse honingkoek) met sesamzaadjes en amandelen

Over Halim 

Bij Halim wordt er veel waarde gehecht aan gezonde en gebalanceerde voeding. De gerechten worden dan ook met liefde, aandacht én de verste ingrediënten bereid. Halim wil graag zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de Marokkaanse keuken en geeft met zijn authentieke smaken mensen het gevoel dat ze bij iemand thuis aan het eten zijn. Gezond, authentiek, vers en liefdevol eten. Dat is Halim!

Wil je je reservering wijzigen of annuleren? Heb je allergieën? Of zijn er andere bijzonderheden die je wil doorgeven? Neem dan contact op per mail via service@hnt.nl of telefonisch via 088 - 356 5 356 (maandag t/m zaterdag 14:00-18:00 uur.)