Dat doet ze anders nooit

Lenette van Dongen
za 24 feb
za 24 feb 2024

Na de bevrijdende explosie in haar vorige voorstelling Paradijskleier gaat Lenette van Dongen in haar nieuwe show een stap verder in haar zoektocht naar totale vrijheid. Wie zou ik nog meer kunnen zijn, vraagt ze zich af. Is er iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? 

 

Voorafgaand aan deze voorstelling bieden we de mogelijkheid om te dineren in ons restaurant. Een reservering maak je gemakkelijk in het bestelproces van je kaartje. Het menu kan je hier bekijken.

 

Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen!  

Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden.  

Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij. 

Toegankelijk voor doven en slechthorenden

Deze voorstelling maken we op zaterdag 24 februari toegankelijk voor doven en slechthorenden met een schrijftolk. Wil je gebruikmaken van deze faciliteiten? Reserveer dan via de betreffende link in het overzicht met de speeldata. We zorgen voor plekken in de zaal met goed zicht op de tolken.

Wil je meer weten over onze toegankelijke voorstellingen? Kijk op www.hnt.nl/onbeperkt.