Maarten Ederveen

Harrie Jekkers

In mijn liedjes kan ik wonen
zo 22 sep - zo 23 feb
zo 22 sep 2024
-
zo 23 feb 2025

Harrie Jekkers is terug in Den Haag! Vanaf september speelt de Haagse cabaretier, zanger en schrijver zijn nieuwe voorstelling In mijn liedjes kan ik wonen. Je ziet dit muzikale programma op de zondagmiddagen bij ons in de Koninklijke Schouwburg.

Na vier jaar uitverkochte zalen met Achter de duinen is Jekkers terug met een nieuwe voorstelling. In In mijn liedjes kan ik wonen ligt de nadruk op - zoals de titel al suggereert - muziek. Naast zijn eigen nummers speelt Harrie ook liedjes van andere artiesten, die in zijn jeugd een bron van inspiratie voor hem waren. Zoals we gewend zijn van Jekkers, praat hij de nummers op humoristische wijze aan elkaar. In mijn liedjes kan ik wonen is een muzikale reis door Harrie Jekkers’ wereld: een gezongen autobiografie.

Terug in de Koninklijke Schouwburg op zondagmiddag

In 2018 nam Harrie Jekkers het stokje over van cabaretier Paul van Vliet als vaste bespeler van de Koninklijke Schouwburg op de zondagmiddagen. Tienduizenden bezoekers genoten van zijn solovoorstelling Achter de duinen. Het was voor het eerst in 23 jaar dat Jekkers weer met een soloprogramma te zien was. Als dank voor deze heerlijke zondagmiddagen, hebben we het ronde pleintje voor de Koninklijke Schouwburg omgedoopt tot het Harrie Jekkersplein. In mijn liedjes wil ik wonen is de tweede solovoorstelling van Jekkers die hij op de zondagmiddagen bij ons speelt.

Extra veilige e-tickets

Voor de voorstellingen van Harrie Jekkers verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorverkocht. Je kan maximaal 6 kaarten bestellen.

Meer informatie

 

Een echt goed lied overleeft zijn maker.

Harrie Jekkers