Peter Pannekoek

DNA
do 11 jan en zo 17 mrt
do 11 jan 2024
en
zo 17 mrt 2024

Afgelopen maart speelde Peter Pannekoek zijn voorstelling DNA twee keer voor een uitverkochte Koninklijke Schouwburg. In 2024 keert hij nog twee keer terug met deze succesvoorstellling! Peter grapt over cultuur, geschiedenis, bloed, stambomen, opvoeding, biologie, dieren, afwijkingen, mutaties, genen en instinct. Met scherpe observaties en grappige anekdotes neemt hij je mee in de wonderlijke wereld van DNA, afkomst, familie en identiteit. Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst geven?

 

Voorafgaand aan deze voorstelling bieden we de mogelijkheid om te dineren in ons restaurant. Een reservering maak je gemakkelijk in het bestelproces van je kaartje. Het menu kan je hier bekijken.

"Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA." - ★★★★NRC

 

Over Peter Pannekoek

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. NRC vond het "een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar", de Volkskrant roemde zijn "aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast", het Algemeen Dagblad schreef "Koning van het omdenken zit stevig op zijn op Oudejaarstroon" en met Pauperkabouter introduceerde hij een nieuw landelijk begrip.  

Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central. 

Kaarten in je Ticketmatic app

Voor de voorstellingen van Peter Pannekoek verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als je gewend bent.

Meer over Smart tickets 

Grapdichter kan een voorstelling van een uur en twintig minuten bijna niet zijn.

★★★★ de Volkskrant

In de media

"Voor de souplesse waarmee Pannekoek het publiek anderhalf uur aan zijn lippen laat hangen intussen niets dan lof." - ★★★★ Trouw

"Peter Pannekoek is magistraal en grenzeloos hard in zijn nieuwe voorstelling." - ★★★★
Algemeen Dagblad

"Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA." - ★★★★ NRC

"Grapdichter kan een voorstelling van een uur en twintig minuten bijna niet zijn." - ★★★★ de Volkskrant