About Sex Diner

EEN OPWINDEND DINER MET LIVE PERFORMANCES
za 9 dec - za 16 dec
za 9 dec 2023
-
za 16 dec 2023

Prikkel twee uur lang je smaak tijdens een spannend diner met live performances 

Wat seks en eten overeenkomstig hebben? Dat je niet weet wat je lekker vindt tot je het uitprobeert! Prikkel twee uur lang je smaak tijdens een spannend diner met live performances en kom voldaan en vol inspiratie weer naar buiten. 
 
Deze betoverende avond vol lust en verbeelding stimuleert alle zintuigen. In drie gangen verken je samen met jouw metgezel verschillende plekjes. Wat is seks eigenlijk? Waar het begint? Wanneer is het klaar? Gerechten, beeldende kunst, acts en filmfragmenten dagen je uit, wekken je nieuwsgierigheid op en zwengelen een open en kwetsbaar gesprek aan. Breid je woordenschat uit, wakker je fantasie aan en leer er misschien zelfs wat nieuwe technieken bij.  
Het About Sex Diner likt en verrast, streelt en (ver)leidt je in de Koninklijke Schouwburg langs diverse onderwerpen. Je beleeft het samen en daarom is het toegespitst op vier soorten duo’s: jongeren met hun lievelingsvolwassenen, beginnende stellen, gevorderde koppels en de nieuwsgierige rest. Voor iedereen die hongerig is naar iets tintelends en pittigs. Kies je partner en kom… 

De prijs (voor twee personen) is inclusief een twee-uur durend theatraal programma en een verrassings- drie gangen diner en exclusief consumpties. Deze consumpties kunnen los tijdens het diner worden gekocht.  

Het diner is verrassend en vegetarisch! 

Menu
Voorgerecht Set the mood
Hoofdgerecht What the fuck?!
Nagerecht Happy End (?)

Heb je specifieke dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Stuur deze wensen dan naar Productie Educatie: Eva van Dieën: evavandieen@hnt.nl.

Programmamaker Laura van Zuijlen: "De prachtig vormgeven, heerlijke gerechten werken samen met de kunst en enerverende acts tot een wervelende theatrale experience die alle zintuigen prikkelt. Omdat het gesprek met je dinerpartner een centrale plek inneemt, krijg je de kans om een verdiepend gesprek te voeren over een onderwerp dat vaak stokt door ongemak." 

Het About Sex Diner is uitverkocht. Onze wachtlijst is gesloten. Mocht er een plek vrijkomen zullen we op volgorde van inschrijving op de wachtlijst de plek toekennen. 

Credits

Performances OTION - Master of Sceneries, Yela de Koning, Benita Bocoum
Kunst Joëlle Dubois
Chef & culinary storyteller Yacinth Pos

Concept Iselin van Duuren, Lotte de Leeuw, Laura van Zuijlen, Dimphna van Kempen
Technische productie Ramses Guurink
Productie Eva van Dieën
Marketing Moniek Valstar