Talking Hands (9+)

Het Filiaal
vr 19 apr - 19:30 - 20:20
vr 19 apr 2024
19:30 - 20:20
  • vr 19 apr 2024
    19:30 - 20:20
    Met gebarentolk
    Theater aan het Spui
    Zaal 1

Een avontuurlijk verhaal met handen in de hoofdrol. In Talking Hands beland je in een wereld waar handen alles in de hand lijken te hebben. Waar ze reizen, dromen, gebaren, ontmoeten, zingen en houvast vinden. Reis mee door de tijd, van de handafdrukken in oude grotten van Lascaux naar de handen van de spelers die op toneel stil gebaren. In de voorstelling Talking Hands worden muziek en gebarentaal op een hele bijzondere manier geïntegreerd. Met prachtige muziek van Jawa Manla en een tolk Nederlandse Gebarentaal die ook zingt, speelt en danst!  

 

 

Poëtisch muziektheater met een handje absurdisme

Talking Hands wordt gespeeld door een veelzijdige cast. De gebarentolk is ook professioneel danser, de acteurs zijn handig voor en achter de camera en de jonge ud-speelster Jawa Manla zingt de sterren van de hemel.

In deze voorstelling wordt de gesproken tekst en liedtekst vertaald door een tolk NGT die al zingend, spelend en bewegend onderdeel uitmaakt van de cast. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar of je nu wel of niet gebarentaal beheerst.