Ho Ho Kerstshow

Släpstick
do 21 dec - za 23 dec
do 21 dec 2023
-
za 23 dec 2023

Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat. Op geheel eigen, brutale en chaotische wijze storten de heren zich eind van het jaar op het heilige kerstfeest. Verwacht een kerstshow zoals je hem nog niet eerder zag. 

 

Na afloop van de voorstelling op 23 dec kan je je theateravond feestelijk afsluiten in onze foyer met een heerlijke borrel, live muziek én uitzicht over het voorhout. Lees hier meer over het borrelarrangement en bestel alvast je borrelplank.

Ho ho Kerstshow

Zeker, u krijgt bekende hits te horen zoals Stille Nacht en De Herdertjes, Let It Snow en Jimmy de Weihnachtscowboy.

Maar de ontmoeting tussen Sinterklaas en de Kerstman loopt uit op een pittige knokpartij en Oliver Hardy komt vast te zitten in de schoorsteen. En weet u wie er het beste kan jongleren met oliebollen, hoeveel trombones de kerstman op zijn kin kan laten balanceren en wat Charlie Chaplin in de levende kerststal te zoeken heeft?

U komt het allemaal te weten in de enige echte Ho ho Kerstshow voor de hele familie waarin een oudhollands sneeuwballengevecht uiteraard niet mag ontbreken. 

Credits

producent Stichting de Wereldband 
concept, compositie en arrangementen Släpstick  
regie Stanley Burleson