Mark Engelen en Studio Room

De Ongeplukte Zusters van Almere County

Plien van Bennekom, Ilse Warringa, Rop Verheijen, Wart Kamps en Bart Rijnink
zo 22 okt en ma 23 okt
zo 22 okt 2023
en
ma 23 okt 2023

De Ongeplukte Zusters van Almere County is een oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa!

 

Kom je voorafgaand aan deze voorstelling dineren in ons restaurant? Een reservering maak je gemakkelijk in het bestelproces van je kaartje. Het menu kan je hier bekijken.

In De Ongeplukte Zusters keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun zoektocht naar liefde. De oudste en verstandigste zus laat zich leiden door sense, de romantische middelste verlangt naar een leven vol sensibility en de jongste smacht naar vurige begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Staan we in onze zoektocht naar een partner nog wel in contact met onze hartstocht of stellen we te hoge eisen? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen als muurbloempjes af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen tijdens dé balavond van de eeuw? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.  
 
De Ongeplukte Zusters van Almere County zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen! 

Credits

Producent Inge Bos | Regie Timothy de Gilde | Tekst Ilse Warringa | Met Plien van Bennekom, Ilse Warringa, Rop Verheijen, Wart Kamps en Bart Rijnink | Muziek Bart Rijnink | Decor en kostuumontwerp Dieuweke van Reij | Choreografie Daan Wijnands | Lichtontwerp Tim van ’t Hof