Arm met een dure smaak (14+)

HNTjong | Gavin-Viano
Live rich or live lonely
do 15 feb - za 30 mrt
do 15 feb 2024
-
za 30 mrt 2024

Regisseur Gavin-Viano maakt een muzikale vertelling over persoonlijke ervaringen.

Drie jonge mensen die worstelen met verborgen armoede. Ze dromen van een leven zonder geldzorgen maar moeten ondertussen dealen met de ruwe realiteit. Ondertussen laten de socials zien dat living in luxury echt haalbaar is. Illusie of reality?

Leave a mark, blend in and survive. Brienne, Nurulah en Shannah zijn nu eindelijk de trendsetters. De smaakmakers. Dat denken ze. Dat vrezen ze. Ze doen zich rijk voor, maar the struggle is real. Je hoopt dat niemand door heeft wat er allemaal aan de hand is. Dat je thuis je lunchbox niet gevuld krijgt. Dat je geen vaste veilige woonplek hebt, dat je je constant anders voor moet doen. 

Ze zitten naast elkaar, elk met een geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen van een andere wereld, een wereld waarin ze rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want je mist nog je Air Max, je thuis en je plek.

Regisseur Gavin-Viano studeerde in 2020 af aan de Toneelacademie Maastricht als regisseur en maakt uitgesproken visuele voorstellingen over gemeenschappen en onderwerpen die in de samenleving niet goed gehoord worden met visuals van Wes Broersen (bekend van o.a. Frenna en Eefje de Visser).

“Doordat ik in armoede ben opgegroeid, werd ik gestimuleerd door mijn familie om boeken en verhalen  te schrijven, een gezin waar Gospelmuziek heel belangrijk was. Nu regisseer ik voorstellingen waarin zowel tekst, fysiek theater als muziek als een saamhorige explosie een verhaal vertellen.”

Regisseur Gavin-Viano

Credits

Rochelle Deekman

Acteur (fotograaf Cainva Cain)

Florence Vos Weeda

Acteur (fotografie Jenneke Boeijink)

Olaf Ait Tami

Acteur

Credits

Tekst en regie:  Gavin-Viano
Acteurs Rochelle Deekman, Olaf Ait Tami, Florence Vos Weeda 
Videokunstenaar & lichtontwerper Wes Broersen 
Scenograaf Arinth Foekema 
Styling Madlyn Saswin & APL AGENCY
Muziek Jan Baars & Donna Lugassy
Dramaturg Martine Manten 
Regie assistentie Noa Appelman 
Educatiemakers Dimphna van Kempen, Martha Villada Márquez & Lotte de Leeuw