Sol bémol (6+)

D'irque & Fien
vr 13 okt - zo 15 okt
vr 13 okt 2023
-
zo 15 okt 2023

Wauw! De prijswinnende familievoorstelling Sol Bémol  van Compagnie D’irque & Fien komt terug tijdens het jeugdfestival De Betovering. Ga mee op een muzikale reis vol uitdagingen en verrassingen. Met piano’s die uit de lucht komen vallen, prachtig spel en heel veel liefde en geluk. 

 

Tip: Voorafgaand aan de voorstellingen op 14 en 15 okt kan je gezellig cake versieren in ons restaurant! Spikkels, slagroom, fruit of chocola. Wat vind jij het lekkerst op je cake? Tickets voor het cake versieren selecteer je gemakkelijk tijdens het bestelproces van je voorstellingskaartje. 

Sol Bémol  is poëtisch, ontroerend en muzikaal theater met veel acrobatische toeren, balanceeracts en een vleugje illusionisme. Voor klein en groot, jong en minder jong, dromers en doeners. Een familievoorstelling zonder woorden, die je sprakeloos maakt. Sol Bémol is zelfs verkozen tot beste circusvoorstelling! 

Met hun unieke en frivole circustaal prikkelen D'irque & Fien de kinderlijke ziel. Ze leggen hart en ziel in deze wonderschone voorstelling waarmee ze zelfs de prijs voor beste circusvoorstelling wonnen. In de herfstvakantie komen ze naar de Koninklijke Schouwburg om jouw hart te verwarmen. Voor een geluksgevoel dat nog dagen na tintelt. 

Toegankelijk voor blinden en slechtzienden

Deze voorstelling maken we op vrijdag 13 oktober toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling is er een 'meet en feel' en tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk audiodescriptie. Wil je gebruikmaken van deze faciliteiten? Reserveer dan via de betreffende link in het overzicht met de speeldata.

Wil je meer weten over onze toegankelijke voorstellingen? Kijk op www.hnt.nl/onbeperkt.

Festival De Betovering

 

Deze voorstelling is te zien tijdens Festival De Betovering in de herfstvakantie! Van vrijdag 13 t/m zaterdag 21 oktober zie je de leukste familievoorstellingen. Ben je benieuwd wat er allemaal te zien is?

Bekijk programma

In de media

"De laatste scène die op een bepaalde manier herinnert aan die van Chaplin's Modern Times, is grandioos. In de 7e hemel!" - L'humanité
  
"D’irque & Fien heeft het publiek naar haar droomwereld gebracht en de ziel van het kind met het hart geraakt." - Le Journal

Credits

mise en scene Dirk Van Boxelaere, Fien Van Herwegen en Leandre Ribera | techniekers Fill de Block en Nicolas Charpin | lichtontwerp/lichttechniek Bram Waelkens | muzikale inspiratie  Alain Reubens | kostuum Julia Wenners Alarm en Carmen Van Nyvelseel | foto Kristof Ceulemans whiteout fotografie | video Jevon Lambrechts en Eva Leyten