Tijdens de herfstvakantie staat Den Haag wederom in het teken van festival De Betovering; het internationale kunstfestival voor de hele familie. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. In de Koninklijke Schouwburg zie je zowel in de grote zaal als in ons zoldertheater Het Paradijs de leukste familievoorstellingen!

Tips

De Betovering trapt af op vrijdag 13 oktober met de bejubelde openingsvoorstelling Sol bémol (6+) in de Koninklijke Schouwburg. Op donderdag 19 oktober kun je mee op reis in de wondere wereld van de spin Anansi in het fysieke en muzikale Anansi de spin - sterker dan olifant (4+). In de grote zaal gaan we vrijdag lachend het weekend in met Meester Kikker (5+), de grappige bewerking van het bekende boek van Paul van Loon!

Het complete voorstellingsprogramma in de zalen van Het Nationale Theater vind je hierboven. Het volledige festivalprogramma is te zien via de website van De Betovering