Tijdens de herfstvakantie staat Den Haag wederom in het teken van festival De Betovering; het internationale kunstfestival voor de hele familie. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. In de Koninklijke Schouwburg zie je zowel in de grote zaal als in ons zoldertheater Het Paradijs de leukste familievoorstellingen!

 • Anansi de spin – sterker dan olifant (4+)

  Vanaf2 Producties
  do 19 okt

  Een wonderlijke, muzikale poppentheatervoorstelling waar het vertellen van de verhalen van Anansi centraal staat.

 • WAS (2+)

  Casier & Dies
  zo 10 mrt

  Er was was
  er is was
  er zal altijd was zijn
  maar deze was is weer zo fris als ‘ie was

 • nijntje de musical (2+)

  naar de verhalen van Dick Bruna
  do 2 mei

  Hoera: nijntje komt naar het theater! Met nijntje wordt de eerste theaterervaring een feest voor peuters én ouders. Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes en geniet van de verhalen.

 • Meester Kikker (5+)

  De Grote Haay | Naar het boek van Paul van Loon
  vr 20 okt

  Een gloednieuwe mjoesikal voor iedereen vanaf 5 jaar, naar het boek van Paul van Loon. Na het succes van het boek en de film komt dit spannende en grappige verhaal nu naar het theater!

   

  Tip: Voorafgaand aan deze voorstelling kan je gezellig cake versieren in ons restaurant! Spikkels, slagroom, fruit of chocola. Wat vind jij het lekkerst op je cake? Tickets voor het cake versieren selecteer je gemakkelijk tijdens het bestelproces van je voorstellingskaartje. 

 • DIT IS NIET DE TITEL (7+)

  compagnie barbarie | BRONKS
  do 19 okt

  We hebben een nieuwe voorstelling gemaakt die gaat over liegen. 
  Alhoewel dat niet helemaal waar is. 

   

  Tip: Voorafgaand aan deze voorstelling kan je gezellig cake versieren in ons restaurant! Spikkels, slagroom, fruit of chocola. Wat vind jij het lekkerst op je cake? Tickets voor het cake versieren selecteer je gemakkelijk tijdens het bestelproces van je voorstellingskaartje. 

 • de bAAs (5+)

  de zAAk A
  wo 18 okt

  De wereldberoemde dompteur Monica A. en haar poedel DingDong betreden de arena voor hun act Dingen met Ringen. Maar als Monica weer eens boos wordt op DingDong en de baas begint te spelen, wordt het tijd de rollen om te draaien: ‘En dan deden we nu dat jij de hond en ik de Monica was!’  

   

  Tip: Voorafgaand aan de voorstelling om 16:00 uur en na afloop van de voorstelling om 13:30 uur kan je gezellig cake versieren in ons restaurant! Spikkels, slagroom, fruit of chocola. Wat vind jij het lekkerst op je cake? Tickets voor het cake versieren selecteer je gemakkelijk tijdens het bestelproces van je voorstellingskaartje. 

 • De keos van Kees (6+)

  TG.AAA | BonteHond
  ma 16 okt

  Voel jij ook wel eens heel veel? Van alles tegelijk? Heb je dan het gevoel dat je kan ontploffen? En als je dan ontploft wil je dan verdwijnen? En als je verdwijnt, waar ga je dan naar toe? Zijn je emoties dan weg? En hoe kom je daarna weer tevoorschijn? 

 • Sol bémol (6+)

  D'irque & Fien
  vr 13 okt
  -
  zo 15 okt

  Wauw! De prijswinnende familievoorstelling Sol Bémol  van Compagnie D’irque & Fien komt terug tijdens het jeugdfestival De Betovering. Ga mee op een muzikale reis vol uitdagingen en verrassingen. Met piano’s die uit de lucht komen vallen, prachtig spel en heel veel liefde en geluk. 

   

  Tip: Voorafgaand aan de voorstellingen op 14 en 15 okt kan je gezellig cake versieren in ons restaurant! Spikkels, slagroom, fruit of chocola. Wat vind jij het lekkerst op je cake? Tickets voor het cake versieren selecteer je gemakkelijk tijdens het bestelproces van je voorstellingskaartje. 

Tips

De Betovering trapt af op vrijdag 13 oktober met de bejubelde openingsvoorstelling Sol bémol (6+) in de Koninklijke Schouwburg. Op donderdag 19 oktober kun je mee op reis in de wondere wereld van de spin Anansi in het fysieke en muzikale Anansi de spin - sterker dan olifant (4+). In de grote zaal gaan we vrijdag lachend het weekend in met Meester Kikker (5+), de grappige bewerking van het bekende boek van Paul van Loon!

Het complete voorstellingsprogramma in de zalen van Het Nationale Theater vind je hierboven. Het volledige festivalprogramma is te zien via de website van De Betovering