ENTER Festival

Ensemble Nieuwe Theaterwerkers (ENT)
do 20 jun - zo 23 jun
do 20 jun 2024
-
zo 23 jun 2024

ENTER is hét nieuwe landelijke afstudeerfestival voor theater, voor en door afstudeerders van Nederlandse en Belgische toneelscholen.

Dit jaar in Den Haag, met een bomvol weekend waarin je het werk ziet van de nieuwe lichting acteurs, decorbouwers, regisseurs, technici, dramaturgen, scenografen, schrijvers, filmers, marketeers en alle andere theaterwerkers.

Jaarlijks faciliteert het festival de ontmoeting van afstuderende theaterwerkers met elkaar, publiek en het werkveld. Elk jaar doen ze dat op een andere locatie in het land, want het culturele veld kent geen centrum. In 2023 begonnen ze in Amsterdam. Dit jaar worden ze welkom geheten bij ons in Den Haag, in samenwerking met Het Nationale Theater.

Lees er alles over en bekijk het uitgebreide festivalprogramma op de pagina:

ENTER Festivalpagina

ENTER wordt georganiseerd door Ensemble Nieuwe Theaterwerkers, een vereniging voor meer ontmoeting onder nieuwe theaterwerkers sector breed. In het jaarrond programma focust ENT zich op een ontmoeting overstijgend van werk. Op ENTER ligt de focus op de ontmoeting via werk. Wat maak je? Hoe werk je? En hoe denk je over je werk?