Kitty Crowther - door Lydie Nesvadba

Crossing Border Kids' Programme

Kitty Crowther, Guridi, Nicoby
za 4 nov - 11:45
za 4 nov 2023
11:45
  • za 4 nov 2023
    11:45
    Zaal 3
    De Constant Rebecqueplein 20A

Ook dit seizoen zijn onze theaters weer één van de vele locaties van het Crossing Border Festival van 1 t/m 4 november 2023.

Zaal 3 is vandaag één van de locaties van het kinderprogramma. Met fantastische auteurs en illustratoren van geweldige literaire en artistieke kwaliteit. Verwacht interactieve workshops, interviews over de creatieve en artistieke processen achter de verhalen, en natuurlijk ook auteurs die hun eigen verhalen komen voorlezen.

De besproken boeken zijn voor zowel baby’s en peuters (0-4), beginnende lezers (4-8) en gevorderde lezers (8-12). Daarnaast staan er ook een paar activiteiten op de planning die tieners zullen aanspreken.

Crossing Border heeft hun best gedaan om met de auteurs en illustrators een diverse selectie aan stemmen, talen en levenservaringen in de schijnwerpers te zetten. Verhalen verbinden ons met elkaar, en een spinnenweb van verhalen kan het zaadje van compassie, vriendelijkheid en begrip planten in de wereld.

Praktische info

Het Kids’ programma vindt plaats op tussen 10:00 en 17:00 uur en bestaat uit losse onderdelen van een uur voor verschillende leeftijdsgroepen.

Alle programma's vinden plaats in Zaal 3, Nest en theater De Vaillant. Kijk op de website van Crossing Border voor meer informatie:

Meer informatie

Ticket info

Voor elk van de evenementen zijn aparte tickets te koop via Crossing Border. Klik hierboven op tickets.

Alleen kinderen hebben een kaartje nodig, volwassenen die de kinderen vergezellen mogen gratis naar binnen. Eén volwassene mag maximaal 3 kinderen begeleiden.