Acoustic.Blues.Club

MY BABY
za 19 okt - 20:00
za 19 okt 2024
20:00
  • za 19 okt 2024
    20:00
    Koninklijke Schouwburg
    Grote zaal

De band MY BABY treedt op over de hele wereld, van Pinkpop tot Glastonbury. Na een ode aan hun oom Maarten van Roozendaal smaakte het theaterpodium naar meer. Opzwepende ritmes, hypnotiserende harmonies, bezwerende grooves, bezielde blues en rake vocalen: dat is de sound van het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio MY BABY.

Een virtuoze liveband die je meeneemt in fascinerende muzikale werelden, waarin gevoelige hymnes kunnen evolueren tot intens dansbare jams.

Acoustic.Blues.Club

In Acoustic.Blues.Club tovert MY BABY de theaterzaal om tot een zwoele southern blues bar. Hier gaan Cato van Dijck, Daniel de Vries en Joost van Dijck terug naar de basis en creëren ze een avond waar hun muzikaliteit en samenspel optimaal tot uiting komt in warme akoestische nummers, blues riffs en beats.

Verwacht bekende MY BABY-songs in een nieuw arrangement, maar ook juist de nummers die zelden in een festivalset langskomen en in deze setting een mooie plek krijgen. Daarnaast eren Cato, Daniel en Joost in Acoustic.Blues.Club hun muzikale inspiratiebronnen. Laat je meenemen op een magisch muzikaal avontuur door MY BABY.

meer over MY BABY