Adriaan van Dis - door Geert de Groot

Saturday Night Unlimited

Connie Palmen | Adriaan van Dis | Simone Atangana Bekono | Ellen Deckwitz | Ronelda Kamfer (ZA)
Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival
za 20 jan - 20:00
za 20 jan 2024
20:00
  • za 20 jan 2024
    20:00
    Theater aan het Spui
    Alle zalen

Saturday Night Unlimited is een grootse, heerlijk gevarieerde Writers Unlimited Festivalavond over en met boeken, films, verhalen, gedichten en actuele kwesties op vijf podia in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Schrijvers, dichters en artiesten uit binnen- en buitenland treden op in gesprekken, dragen voor en vertellen over hun favoriete boeken en films.

Prominente gasten zijn, onder meer, Connie Palmen, Adriaan van Dis, Simone Atangana Bekono, Ellen Deckwitz en dichter Ronelda Kamfer (ZA).

Bestel tot 27 december je ticket(s) met vroegboekkorting voor €25 ! Hierna kost een regulier ticket €30.

Tijdens Saturday Night Unlimited kies je een eigen route uit zo’n twintig programma's op zes podia in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. De programma's duren circa 30 tot 60 minuten en zijn Nederlands of Engels gesproken. In de foyers zijn drankjes verkrijgbaar en verkoopt boekhandel De Vries Van Stockum boeken en dichtbundels van de optredende auteurs.

Zin in meer festival? Bezoek dan vrijdag 19 januari ook Friday Night Unlimited met andere programma’s, optredens en interviews.

Programma

Connie Palmen, die najaar 2023 haar nieuwe boek Voornamelijk vrouwen publiceerde, spreekt tijdens Saturday Night Unlimited, naar aanleiding van het festivalthema Human Voices, met bestsellersauteurs Celeste Ng (VS) en Sacha Bronwasser (Luister) over de stem van het personage.

Adriaan van Dis, Maddy Stolk, Ellen Deckwitz en Robin Block delen gedachten en dragen voor onder de noemer Oude banden, nieuwe verbindingen: een reis via het Indische verleden naar het heden. Simone Atangana Bekono, Ann Boyer, Ronelda Kamfer, Astrid Lampe, Dewi de Nijs Bik en Zheng Xiaoqiong dragen nieuwe poëzie voor in Garbage In, Garbage Out. Leerlingen van Haagse middelbare scholen treden op met zelf geschreven verhalen. De band Nusantara Beat sluit de avond af met een spetterend optreden.