Adriaan van Dis - door Geert de Groot

Saturday Night Unlimited

Connie Palmen | Adriaan van Dis | Simone Atangana Bekono | Ellen Deckwitz | Ronelda Kamfer (ZA)
Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival
za 20 jan - 20:00
za 20 jan 2024
20:00
  • za 20 jan 2024
    20:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Alle zalen

Saturday Night Unlimited is een grootse, heerlijk gevarieerde Writers Unlimited Festivalavond over en met boeken, films, verhalen, gedichten en actuele kwesties op zes podia in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Schrijvers, dichters en artiesten uit binnen- en buitenland treden op in gesprekken, dragen voor en vertellen over hun favoriete boeken en films.

Prominente gasten zijn, onder meer, Connie Palmen, Adriaan van Dis, Simone Atangana Bekono, Ellen Deckwitz en dichter Ronelda Kamfer (ZA).

Bestel tot 27 december je ticket(s) met vroegboekkorting voor €25 ! Hierna kost een regulier ticket €30.

Tijdens Saturday Night Unlimited kies je een eigen route uit zo’n twintig programma's op zes podia in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. De programma's duren circa 30 tot 60 minuten en zijn Nederlands of Engels gesproken. In de foyers zijn drankjes verkrijgbaar en verkoopt boekhandel De Vries Van Stockum boeken en dichtbundels van de optredende auteurs.

Begin december 2023 volgt het complete Friday Night Unlimited-programma, met uitgebreide informatie over de programma's en auteurs, inclusief blokkenschema.

Zin in meer festival? Bezoek dan vrijdag 19 januari ook Friday Night Unlimited met andere programma’s, optredens en interviews.

Programma

Connie Palmen, die najaar 2023 haar nieuwe boek Voornamelijk vrouwen publiceert, spreekt tijdens Saturday Night Unlimited, naar aanleiding van het festivalthema Human Voices, over de stem van het personage.

Adriaan van Dis, Ellen Deckwitz en Robin Block delen gedachten en dragen voor onder de noemer Ik heb iets met Indonesië. Simone Atangana Bekono, bekend van haar tot Beste Boek voor Jongeren uitgeroepen roman Confrontaties, en Ronelda Kamfer dragen hun nieuwe gedichten voor. Leerlingen van Haagse middelbare scholen treden op met zelf geschreven verhalen. De band Nusantara Beat sluit de avond af met een spetterend optreden.