Lentewerkplaats (8-12 jaar)

Wij… eh ik
Schuilt er in jou een maker?
ma 19 feb - vr 23 feb
ma 19 feb 2024
-
vr 23 feb 2024

Schuilt er in jou een maker? Doe dan mee met onze lentewerkplaats in de voorjaarsvakantie! Van maandag 19 februari tot en met vrijdag 23 februari maken we samen een voorstelling in de HNT Studio's: het gebouw naast de Koninklijke Schouwburg, waar wij ook altijd repeteren voor onze eigen voorstellingen. We sluiten af met een presentatie waar iedereen naar mag komen kijken. De werkplaats wordt geleid door een theaterdocent én een beeldend kunstenaar!

Deelname aan de lentewerkplaats kost € 85 (of € 42,50 met een Ooievaarspas).

Wij… eh ik

Wat als je plots even alleen met jezelf was. Gewoon, alleen jij en jij in een kamertje. Zou je je verstoppen, zou je het gezellig hebben of zou je jezelf een beetje in de weg zitten? En hoe zou dat kamertje eruit zien? Roze, wollig en zacht misschien, zoals je gedachten? Zouden er meubels staan? Zou je vloer verdwijnen onder legoblokjes of de muren en het plafond ook! En hoe zou het er klinken? Met elkaar maken we 20 kleine ik-performances, wonderlijke kleine capsules, om even bij naar binnen te spieken. Deze werkplaats wordt geleid door een theaterdocent én een beeldend kunstenaar.

Bouw, maak en speel jij mee? Vol nieuwsgierigheid, inspiratie en vragen gaan we vier dagen aan de slag en maken samen een korte voorstelling. Geen ervaring? Geen probleem! Je moet vooral zin hebben om op onderzoek uit te gaan!

Ter inspiratie voor de lentewerkplaats bezoeken we samen de voorstelling Ik…eh ik in Theater aan het Spui. Ik…eh ik is doorgedraaid muziektheater voor iedereen die wel eens vastloopt. Een wonderschone beeldende voorstelling van het Houten Huis.  

Het programma

- Maandag 19 februari 11.00u – 16.00u 
- Dinsdag 20 februari 13.00u - 17.30u – inclusief voorstellingsbezoek Ik... eh ik
- Woensdag 21 februari 11.00u - 16.00u
- Donderdag 22 februari 11.00u - 16.00u
- Vrijdag 23 februari – 11.00 – 17.00u (presentaties om 14:30 en 16:00 uur)

Zorg dat je op de dinsdag al geluncht hebt. Breng verder iedere dag je eigen lunch mee. Wij zorgen voor tussendoortjes, drinken en snacks.

Presentaties

De twee presentaties vinden plaats op vrijdag 23 februari. Voor deze presentatie kan iedereen gratis kaarten reserveren! Reserveer jouw kaartjes alvast via de knop met de speeldata hierboven.

Doe mee met de Ooievaarspas

Ook bij deze werkplaats kun je de Ooievaarspas gebruiken. Heb je een Ooievaarspas? Selecteer dan een kaartje met Ooievaarspas-korting. Je ontvangt dan van ons een mailtje om je pasnummer door te geven. Een kaartje voor alle 5 dagen van de werkplaats kost met een Ooievaarspas € 42,50. Een kaartje met korting koop je uitsluitend met een geldige Ooievaarspas.