Moon Saris

About Time

Ensemble But What About
za 18 nov - 20:30
za 18 nov 2023
20:30
  • za 18 nov 2023
    20:30
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Wat als de Tijd in hoogsteigen persoon zou langskomen en tegen je kon praten? Wat zou ze tegen ons willen zeggen, en hoe dan? Zou zij een nieuw perspectief kunnen bieden op de manier waarop wij tijd ervaren?

About Time is een theatraal concert van 60 minuten met regie van Ludy Golstein, composities van Luke Deane en Ragnar Árni Ólafsson, en een draagbare sculptuur van Daphne Karstens. In een muzikaal ritueel roepen we de Tijd op (Sofie Kramer). Zij vertelt over zichzelf en wat mensen over haar denken. Nu is het aan haar om zich uit te spreken: “Beweeg met me mee en probeer me te vergeten, want ik ben niet van jou! Al denk je misschien van wel, je bezit mij niet”.

Hedendaags muziekensemble But What About (BWA) is de maker van About Time. Ze nodigen het publiek uit om nieuwe perspectieven te creëren. Het ensemble werkt zo verfijnd als een klassiek muziek kwartet, met de energie van een rockband en de creativiteit van de free jazz. Ze zijn voortdurend op zoek naar extra dimensies in hun geluid met het gebruik van onder andere basklarinet, synthesizers, gitaar en meer!