Bart Grietens

Milky Way (8+)

Maas theater en dans
zo 12 mei - 14:00
zo 12 mei 2024
14:00 - 14:50
  • zo 12 mei 2024
    14:00 - 14:50
    Theater aan het Spui
    Zaal 2

Milky Way is een fantasierijke, fysieke theatervoorstelling die gaat over je soms eenzaam voelen, maar daar samen in zijn. Een voorstelling die gaat over het hangen tussen kind en volwassen zijn en het in beweging zetten van je vragen. En vooral over het vertrouwen hebben dat er altijd iemand voor je is als de vragen in je hoofd dreigen te overstromen.  

"Inventief avontuur vol speelse en originele acties."  - Volkskrant ★ ★ ★ ★

Zittend op een bankje bij het sportveld van school. Alleen. Iedereen is weg. Je sporttas ligt verdwaald naast je en er klinkt muziek in je oortjes. Je staart naar de lucht tot je ogen prikken en de wolkenkleuren vervagen. Je valt bijna van je bankje terwijl je daar zit met al je vragen. Waarom kan ik me soms zo alleen voelen terwijl er zoveel is in dit universum? Hoe kan het dat de aarde zo groot is, maar slechts een kleine stip in de Melkweg? Waarom moeten mijn sneakers op de groei gekocht? Wanneer ben ik uitgegroeid of ben ik dat nooit? Of dij ik oneindig uit, net zoals het heelal? 

Maar dan blijkt opeens niets meer wat het is. In je rugzak opent zich een portaal naar een andere dimensie en opeens ben je niet meer alleen met je vragen. Ondersteboven zwevend door de Melkweg ga je op zoek naar antwoorden. 

In de media

"Er zit erg veel plezier in deze voorstelling. Voor zowel de spelers, als het publiek." - Theaterkrant

"Inventief avontuur vol speelse en originele acties."  - Volkskrant ★ ★ ★ ★

Credits

van Freek Nieuwdorp | met Freek Nieuwdorp, Arnold Putt, Tyrone Menig | muziek Tyrone Menig | kostuums Arnold Putt | coaching René Geerlings