Richard Groenendijk

Voor iedereen beter
wo 24 jan - 20:15 - 22:10
wo 24 jan 2024
20:15 - 22:10
  • wo 24 jan 2024
    20:15 - 22:10
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote zaal

Als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor iedereen beter is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

 

Voorafgaand aan deze voorstelling bieden we de mogelijkheid om te dineren in ons restaurant. Een reservering maak je gemakkelijk in het bestelproces van je kaartje. Het menu kan je hier bekijken.

Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook! Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de Poelifinario cabaretprijs.

Afgelopen seizoen speelde hij met zijn nieuwe show Voor iedereen beter wederom de Nederlandse theaters plat. Ook deze voorstelling werd door zowel pers als publiek lovend ontvangen. Een lied uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.
Wegens het grote succes is Richard Groenendijk dit seizoen nogmaals met Voor iedereen beter meer dan honderd keer in het land te zien! Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. 

In de media

“Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is” - de Volkskrant ★★★★