De eeuw van mijn moeder

Als bezoeker of relatie van de Tong Tong Fair krijg je 20 % korting op twee kaarten voor De eeuw van mijn moeder in theaters in het hele land. We komen in Utrecht, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Heerlen, Haarlem, Groningen en in onze eigen Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Hoe werkt het?
Op deze pagina vind je de speellijst van De eeuw van mijn moeder en kun je doorklikken naar het betreffende theater. De actie is geldig in alle theaters! Ga naar de website van het theater en voeg je kaart(en) toe aan je winkelmandje. Vul tijdens het bestellen onderstaande actiecode in om gebruik te maken van de korting. Je kunt maximaal twee kortingskaarten bestellen. De actie is geldig t/m 18 september, dus bestel je kaarten snel!

De actiecode is: tongtong

Korting in Den Haag
Hieronder vind je alle voorstellingen van  in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Activeer je korting door de actiecode hieronder in te vullen. De actieprijs met 20% korting wordt automatisch voor jou geselecteerd. Zo betaal je voor een kaartje op de eerste rang slechts € 30 in plaats van € 37,50.