Herfstwerkplaats (8-12 jaar)

Laken, ladder, actie!
Schuilt er in jou een maker?
zo 15 okt - do 19 okt
zo 15 okt 2023
-
do 19 okt 2023

Schuilt er in jou een maker? Doe dan mee met onze herfstwerkplaats in de herfstvakantie! Van zondag 15 tot en met donderdag 19 oktober maken we samen een voorstelling in de HNT Studio's: het gebouw naast de Koninklijke Schouwburg, waar wij ook altijd repeteren voor onze eigen voorstellingen. We sluiten af met een presentatie waar iedereen naar mag komen kijken. De werkplaats wordt geleid door een theaterdocent én een beeldend kunstenaar!

Deelname aan de herfstwerkplaats kost € 85 (of € 42,50 met een Ooievaarspas).

 

Ik doe mee

Laken, ladder, actie!

Een laken, een ladder en een lamp. Je kunt er je bed mee opmaken, op een dak klimmen, je woonkamer mee verlichten. Maar is dat alles wat je ermee kunt? In deze werkplaats gaan we aan de slag met heel gewone spullen, om misschien wel, samen, uiterst ongewoon theater te maken. Is wat je ziet altijd wat je ziet? Of kan er achter een theekopje zomaar, stiekem, een groots en meeslepend verhaal schuilgaan…

Bouw, maak en speel jij mee? Vol nieuwsgierigheid, inspiratie en vragen gaan we vier dagen aan de slag en maken samen een korte voorstelling. Geen ervaring? Geen probleem! Je moet vooral zin hebben om op onderzoek uit te gaan!

Als aftrap van de herfstwerkplaats bezoeken we samen de voorstelling Sol bémol in de grote zaal van de Koninklijke Schouwburg. Sol bémol is een circusvoorstelling zonder woorden die je sprakeloos maakt. Een prijswinnende voorstelling van Compagnie D’Irque & Fien.

Meer over Sol bémol

Het programma

- Zondag 15 oktober 12.30-17.00 u – inclusief voorstellingsbezoek Sol bémol
- Maandag 16 oktober 11.00u - 16.00u 
- Dinsdag 17 oktober 11.00u - 16.00u
- Woensdag 18 oktober 11.00u - 16.00u
- Donderdag 19 oktober 11.00u - 17.00u (presentaties om 14.30 en 16.00 uur)

Zorg dat je zondags al geluncht hebt. Breng verder iedere dag je eigen lunch mee. Wij zorgen voor tussendoortjes, drinken en snacks.

Presentaties

De twee presentaties vinden plaats op donderdag 19 oktober. Voor deze presentatie kan iedereen gratis kaarten reserveren! Reserveer jouw kaartjes alvast via de knop met de speeldata hierboven.

Doe mee met de Ooievaarspas

Ook bij deze werkplaats kun je de Ooievaarspas gebruiken. Heb je een Ooievaarspas? Selecteer dan een kaartje met Ooievaarspas-korting. Je ontvangt dan van ons een mailtje om je pasnummer door te geven. Een kaartje voor alle 5 dagen van de werkplaats kost met een Ooievaarspas € 42,50. Een kaartje met korting koop je uitsluitend met een geldige Ooievaarspas.