De Thuistournee

TG Meffert
ma 11 sep - 20:30
ma 11 sep 2023
20:30
  • ma 11 sep 2023
    20:30
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Waar kom je vandaan?
Thuis. 

Waar ga je naar toe?
Thuis. 

Theatermaker Anne Meffert organiseert rondleidingen in eigen huis en het theater. Een ontdekkingstocht met onder andere acteur Nora Korfker als je persoonlijke gids. Wat moet je doen als je erachter komt dat je meer dan 10000 spullen bezit, waarvan je van de helft niet meer weet dat je ze had?

Door ogen die jouw huis voor de allereerste keer of het theater pas voor de derde keer aanschouwen, zal de persoonlijke gids vertellen wat zij ziet. Al liggend, fluisterend, voorovergebogen over de kleinste details, maak je kennis met jouw huis of het theater. Op de tast, al ruikend en tekenend zie je dingen die je nog nooit hebt gezien. Zou jij het afvoerputje van jouw douche kunnen tekenen? Zonder te kijken?

Credits

Concept en regie TG Meffert | Spelers/Gidsen Anne Meffert, Nora Korfker | Met muziek van naran ratan, Michael Andrews, Chilly Gonzales, Blue Dot Sessions en Nasa Voyager Golden Record | Artistieke coach Flora Verbrugge | Producent Silbersee | Met dank aan Reinout Bongers, Fleur Koswee, Nora Korfker

Anne Meffert (1997) studeerde in 2021 af als regisseur aan de Toneelacademie Maastricht. Ze pluist graag taboes uit en onderzoekt die met het publiek erbij. Alles waar ze op een bepaalde manier bang voor is of onzeker over is, ziet ze als perfect materiaal om performances, theater en films van te maken. Ze werkte met of voor Silbersee, het NUT, Café Theater Festival en Minou Bosua.