Anne van Zantwijk

René van Meurs

2636
wo 6 sep - 20:15
wo 6 sep 2023
20:15
  • wo 6 sep 2023
    20:15
    Koninklijke Schouwburg
    Grote zaal

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wil dollen?  

 

Leuk weetje: voor de voorstelling 2636 heeft René een Poelifinarionominatie in de wacht gesleept!

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen. Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen. 

Over René van Meurs

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren: “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer. 

In de media

“Duizelingwekkend tempo. Ontwapenend, ontroerend en oprecht.” - ★★★★  Algemeen Dagblad 

“Eerlijk, liefdevol, grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek” - ★★★★ de Volkskrant  

"Een persoonlijke voorstelling in de vijfde versnelling, met veel goede grappen en herkenbare observaties" - ★★★★ Scènes  

Credits

Regie Laurens Krispijn de Boer | Techniek RR-Works (Ramon Rijsdijk)