Bram Willems

No Ponies

Alex Klaasen | MORE Theater Producties
do 4 jan - zo 7 jan
do 4 jan 2024
-
zo 7 jan 2024

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren weet je. 

 

Na afloop van de voorstellingen op zaterdag 6 en zondag 7 januari kan je je theateravond feestelijk afsluiten in onze foyer met een heerlijke borrel, live muziek én uitzicht over het voorhout. Lees hier meer over het borrelarrangement en bestel alvast je borrelplank.

Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Maar daar moet je je aan overgeven. In je eentje. Of misschien met een héél klein beetje publiek erbij… 
 
No ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren. Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot. 
 

In de media

'Muzikaal hogeschoolwerk en wat tekst betreft briljant.' - ★★★★ de Volkskrant 

'Alex Klaasen ontroert en entertaint als vanouds' - ★★★★ Trouw

'Met No Ponies onderstreept Alex Klaasen nog eens zijn veelzijdigheid.' - ★★★★ Scènes 

'Alex Klaasen heeft een meesterwerk gemaakt' - Theaterkrant

Credits

Teksten Alex Klaasen e.a. | Regie Peter van de Witte | Choreografie en staging Daan Wijnands | Compositie/arrangementen Jan en Keez Groenteman, Rutger de Bekker | Decorontwerp Thomas Rupert en Roos Veenkamp | Lichtontwerp Marc Heinz | Kostuums Arno Bremers