Welkom bij The Nether

Wat leuk dat je kijkt naar de stream van The Nether! Hieronder zie je eerst een video van het voorgesprek met gegisseur Nina Spijkers en acteurs Yela de Koning en Rick Paul van Mulligen. Vervolgens kan je via de video daaronder de voorstelling bekijken. Hiervoor heb je het het wachtwoord nodig dat je per mail hebt ontvangen. Heb je een vraag? Neem contact met ons op via publiciteit@hnt.nl

Heb je nog geen kaartje? Je kan de stream on demand bestellen. Je krijgt een mailtje met het wachtwoord. Bestel stream ⟶

We wensen je een fijne voorstelling!

Voorgesprek

Regisseur Nina Spijkers en acteurs Yela de Koning en Rick Paul van Mulligen gaan in gesprek over hoe het is om van een voorstelling een film te maken. Schakel na afloop over naar de video hieronder om de voorstelling te bekijken.

Voorgesprek

Voorstelling

Hieronder zie je de voorstelling The Nether. Gebruik het wachtwoord dat je per mail hebt ontvangen. Heb je een vraag? Stuur een mail naar publiciteit@hnt.nl. We wensen je een fijne voorstelling!

Wil je op de hoogte blijven?

Binnenkort openen we onze deuren weer! Ben je benieuwd wat er deze zomer en volgend theaterseizoen bij ons te zien is? En wil je dat we je een seintje geven als de kaartverkoop start? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Wil je graag iets bijdragen?

Met jouw steun maken we theater voor iedereen toegankelijk en geven we jonge makers de kans om voorstellingen te ontwikkelen. Onze dank is groot!