Sociëteit Koninklijke Schouwburg

Haagse ondernemers hebben zich verenigd in de Sociëteit Koninklijke Schouwburg om Het Nationale Theater te steunen en met hun zakelijke expertise te inspireren. Zes keer per jaar ontmoeten leden elkaar tegen het bijzondere decor van onze theaters in Den Haag en worden ze gevoed door de belangrijke en actuele thema’s die Het Nationale Theater in haar voorstellingen behandelt. Voor leden van de Sociëteit Koninklijke Schouwburg gaan er deuren open die voor anderen gesloten blijven. 


De Sociëteit Koninklijke Schouwburg is er voor ondernemers en voor decisionmakers met een hart voor Den Haag, cultuur en onze theaters. Voor € 2.000,- (excl. btw) per theaterseizoen bent u lid van de Sociëteit Koninklijke Schouwburg. De culturele ANBI-status van Het Nationale Theater maakt uw bijdrage gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar. 

Profiteer als lid van de sociëteit elk theaterseizoen van onder meer: 

  • Zes exclusieve bijeenkomsten rondom de mooiste voorstellingen voor u en uw partner
  • Een Haags netwerk van decisionmakers met een hart voor theater
  • Voorrang op de huur van de populaire klassieke foyers in de Koninklijke Schouwburg voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen of inspiratiesessies 
  • Logovermelding op onze website 
  • Een persoonlijk aanspreekpunt bij Het Nationale Theater voor het aanvragen van o.a. sponsorseats bij alle voorstellingen (op basis van beschikbaarheid)

Leden van de Sociëteit Koninklijke Schouwburg

Meer weten of aanmelden? 

Neem contact op met: 
Elsbeth de Witt Wijnen, relatiemanager via elsbethdewittwijnen@hnt.nl of Kathleen Oerlemans, voorzitter via koerlemans@roodhals.com.