Drama shirt en sweater

Drama dreumessen opgelet, er is nu ook een drama shirt en sweater voor jullie! Het shirt is vrolijk oranje met lila drama opdruk en de sweater is lichtblauw met een roestbruine drama opdruk. Zowel het shirt als de sweater hebben drukknoopjes in de nek zodat je hem makkelijk aan kan trekken. Op de achterkant bij de nek staat klein in dezelfde kleur het logo van Het Nationale Theater. Het shirt kost € 19,50 en de sweater is € 27,50. Ze zijn beschikbaar in de maten 6-12 maanden, 12-18 maanden, 18-24 maanden en 24-36 maanden.  


100 % COTTON - ORGANIC 


Het shirt en de sweater zijn gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen en geproduceerd in een verantwoorde omgeving onder eerlijke werkomstandigheden. 

Bestellen

Het shirt kost € 19,50 en de sweater kost € 27,50. Omdat er een kleine voorraad is, verkopen we het shirt en de sweater per mail. Stuur een mailtje naar  theaterwinkel@hnt.nl en laat ons weten welke maat je graag zou willen en of je je shirt of sweater wil komen ophalen of thuis wil ontvangen (verzendkosten € 5). We verwerken de bestellingen op volgorde van binnenkomst en zullen je altijd even een bevestigingsmailtje sturen.

Ophalen bij de kassa
De kassa bevindt zich naast de Koninklijke Schouwburg, aan Schouwburgstraat 8, en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur. Ga je binnenkort naar een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3? Dan kun je het shirt of de sweater ook voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de kassa in het theater. Laat het ons eventjes weten per mail, dan leggen we het voor je klaar.

Zending per post

Je kunt er ook voor kiezen om het shirt of de sweater thuis te ontvangen. Verzending kost € 5. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden in je mailtje. We kunnen het shirt of de sweater natuurlijk ook voor jou naar iemand anders toesturen als cadeau.

< terug naar winkel