Podiumdieren poster Aniek Bartels 

Kan jouw wand wel wat theater gebruiken? De podiumdieren van Aniek Bartels brengen feest in elke ruimte. Deze gezellige poster is door illustrator Aniek Bartels ontworpen in opdracht van Het Nationale Theater en exclusief in onze theaterwinkel te koop. 

De poster verkrijgbaar in een winter en lente variant. Hij is geprint op 300 grams duurzaam papier (Freelife Kendo) via duurzame drukker WeLoveRecycled in formaat A3/30x40 cm.

Poster bestellen

Je kunt ervoor kiezen om de poster af te halen bij de kassa aan Schouwburgstraat 8 of om de poster thuis te ontvangen per post (+ €5,50).

Bestellen

Ophalen bij de kassa
De kassa bevindt zich naast de Koninklijke Schouwburg, aan Schouwburgstraat 8, en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur. Ga je binnenkort naar een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3? Dan kun je de poster ook voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de kassa in het theater. Laat het ons eventjes weten per mail, dan leggen we de poster voor je klaar.

Zending per post

Je kunt ervoor kiezen om de poster thuis te ontvangen. Verzending kost €5,50. We kunnen de poster natuurlijk ook voor jou naar iemand anders toesturen als cadeau. Als je ons van te voren een mailtje stuurt via theaterwinkel@hnt.nl dan pakken we het voor je in. 

< terug naar winkel