Schoolvoorstelling: The Underground (15+) - NITE - leerjaar 3 t/m 6 | alle niveaus

maak een reservering

Welkom bij The Underground, prepare to be blown away. Tijdens deze inspirerende NITE-voorstelling beleef je een rollercoaster van theater, dans en muziek. Guy Weizman maakte van Dostjoveksi’s ‘Aantekening uit het ondergrondse’ een overweldigende theatervoorstelling. Geïnspireerd op het boek schreef Rik van den Bos een fenomenale, actuele texkst, over iemand die niet kan accepteren hoe de wereld in elkaar steekt, en wie het niet lukt om mee te doen met de regels van het spel. Het resultaat is dat hij zich met al zijn geestelijke rijkdom terugtrekt in de marge. Een rol die meesterlijk, en met de nodige humor, wordt vertolkt door Sanne den Hartogh.

Het werk van regisseur Guy Weizman is maximalistisch. Hij vertelt verhalen door muziek, dans, tekst en zelfs de kostuums van internationaal modehuis Maison the Faux zijn een essentieel onderdeel van het karakter van de personages. Je kunt niet alles tegelijk volgen; no worries, dat hoeft ook niet. Stap in, en enjoy the ride.

NITE staat voor Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble. De beweging is een initiatief van Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni + Asko|Schönberg + Slagwerk Den Haag. Samen maken zij interdisciplinaire voorstellingen die je omverblazen

Educatie

bij deze voorstelling is geen educatiemateriaal ontwikkeld. Benieuwd of er iets mogelijk is? Neem contact op met Tim Lafeber.

Speeldata

Vrije voorstellingen
wo 12 mrt 2024
20:15 uur de Koninklijke Schouwburg
do 13 mrt 2024
20:15 uur de Koninklijke Schouwburg

Prijs per leerling €13,00