Schoolvoorstelling: Arm met een dure smaak (14+)- HNTjong - leerjaar 3 t/m 4 | alle niveaus

maak een reservering

Over jonge mensen die worstelen met verborgen armoede. Ze dromen van een leven zonder geldzorgen maar moeten ondertussen dealen met de ruwe realiteit. Ondertussen laten de populaire socials zien dat living in luxury echt haalbaar is. Illusie of reality?.

Leave a mark, blend in and survive. Brienne, Nurulah en Shannah zijn nu eindelijk de trendsetters. De smaakmakers. Dat denken ze. Dat vrezen ze. Ze doen zich rijk voor, maar the struggle is real. Je hoopt dat niemand door heeft wat er allemaal aan de hand is. Dat je thuis je lunchbox niet gevuld krijgt. Dat je geen vaste veilige woonplek hebt, dat je je constant anders voor moet doen.

Ze zitten naast elkaar, elk met een geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen van een andere wereld, een wereld waarin ze rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want je mist nog je Air Max, je thuis en je plek.

Educatie

In de ‘The fake it till you make it’ workshop staan we stil bij kansen hebben, kansen krijgen of kansen grijpen. We bespreken vragen als: Welk prijskaartje hangt er aan geluk? Is maakbaarheid voor iedereen? En hoe ben je het meest jezelf? Na afloop van de voorstelling zal er een nagesprek met de zaal plaatsvinden.

Speeldata

Schoolvoorstellingen
di 13 feb 2024
10:30 en 13:30 uur Zaal 3
wo 14 feb 2024
13:30 uur Zaal 3
do 15 feb 2024
13:30 uur Zaal 3

Prijs per leerling €11,50

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal.

boek deze voorstelling via Cultuurschakel