Sander Mulkens

Meester Kikker (5+)

De Grote Haay | Naar het boek van Paul van Loon
vr 20 okt
vr 20 okt 2023

Een gloednieuwe mjoesikal voor iedereen vanaf 5 jaar, naar het boek van Paul van Loon. Na het succes van het boek en de film komt dit spannende en grappige verhaal nu naar het theater!

 

Tip: Voorafgaand aan deze voorstelling kan je gezellig cake versieren in ons restaurant! Spikkels, slagroom, fruit of chocola. Wat vind jij het lekkerst op je cake? Tickets voor het cake versieren selecteer je gemakkelijk tijdens het bestelproces van je voorstellingskaartje. 

Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt heeft hij duidelijk iets uit te leggen. En waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers?

"Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim.
Niemand mag het weten, behalve jullie."

Toegankelijk voor blinden en slechtzienden

Deze voorstelling maken we op vrijdag 20 oktober toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling is er een 'meet en feel' en tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk audiodescriptie. Wil je gebruikmaken van deze faciliteiten? Reserveer dan via de betreffende link in het overzicht met de speeldata.

Wil je meer weten over onze toegankelijke voorstellingen? Kijk op www.hnt.nl/onbeperkt.

Festival De Betovering

 

Deze voorstelling is te zien tijdens Festival De Betovering in de herfstvakantie! Van vrijdag 13 t/m zaterdag 21 oktober zie je de leukste familievoorstellingen. Ben je benieuwd wat er allemaal te zien is?

Bekijk programma

Credits

regie joep onderdelinden | tekst mark haayema | decor roos veenkamp | poppen cynthia borst | muziek fons merkies | spel dennis de groot e.a.