Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+)

Meneer Monster
vr 23 feb
vr 23 feb 2024

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Bah! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster-productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor theatergasten van twee jaar en ouder.

De theatervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Meneer Monster

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat internationale jeugd- bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Ze vallen op door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Hun frisse benadering weet jong én volwassen publiek te pakken. Internationale jeugdliteratuur komt op het podium tot leven. Het collectief maakt ‘Pixar theater' vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen zijn stoer en ongepolijst, energiek, fysiek en vol spelplezier. 

Credits

spel Rogier van Erkel, Gerold Guthman en David Westera (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs) | eindregie Henk de Reus | kostuum en decor Anneloes van Assem 
In een bewerking van Meneer Monster