Partners en Sponsors

Het Nationale Theater biedt ruimte voor inspiratie, ontmoeting en verhalen die je kijk op de wereld vergroten. Met theaters in Den Haag en reizend door het land vertellen wij toneelverhalen en brengen we alle verschillende stemmen die we horen op het podium. 

Dankzij diverse samenwerkingen met bedrijven maken we (wederzijdse) ambities waar. Het Nationale Theater gelooft in samenwerkingen met partners die elkaar optimaal versterken. Wij streven hierbij dan ook naar maatwerk toegespitst op jouw organisatie.

Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Wij zijn er al. Doen jullie mee?

Het Nationale Theater Zakelijk is een netwerk van directieleden en commissarissen uit het bedrijfsleven. Het netwerk ondersteunt ons in de missie om een innovatieve theaterorganisatie te zijn, die mensen met nieuwe ogen naar de wereld laat kijken. Dit doen zij financieel, maar vooral als belangrijke ambassadeurs en adviseurs.

Zij komen een aantal keer per jaar met hun relaties bijeen voor kleinschalige events. Stuk voor stuk onbetaalbare en verrassende ervaringen die de veelzijdigheid van Het Nationale Theater laten zien.

Leden Het Nationale Theater Zakelijk 

ABN AMRO GROUP
KPMG
Rabobank Regio Den Haag
HTM Personenvervoer N.V.
NN Group N.V.
ING Regio Zuid West
DUNEA DUIN & WATER

Onze Partners

ING

 

 Evenementen

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie