Toneelkringen van Het Nationale Theater

Sluit u aan als lid van de Toneelkringen van Het Nationale Theater! Dankzij de leden van de Toneelkringen kan geïnvesteerd worden in verschillende projecten van Het Nationale Theater, zoals het toegankelijk maken van voorstellingen voor mensen met een beperking, theaterwerkplaatsen voor schoolkinderen en ontwikkelingstrajecten voor nieuw theatertalent. Daarnaast genieten Toneelkringleden van een mooi aanbod aan exclusieve privileges en de mogelijkheid om op fiscaal aantrekkelijke wijze een bijdrage te leveren aan het behoud van een stevige maatschappelijke positie van onze theaters. 

 

Er zijn vier Toneelkringen. Hieronder vindt u alle voordelen per kring. Naast deze voordelen ontvangt u als Toneelkringlid ook altijd de vriendenvoordelen.

Lid worden van een van onze Toneelkringen? U kunt de onderstaande schenkingsovereenkomt ingevuld en getekend mailen naar toneelkringen@hnt.nl of per post sturen naar ons postadres.

Word lid van de Toneelkringen

Belastingvoordeel

Het Nationale Theater heeft de culturele ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw gift komt dus geheel ten goede aan cultuur. U kunt uw gift aftrekken van de inkomstenbelasting.

Extra voordeel met de multiplier 
De Geefwet maakt extra belastingvoordeel mogelijk door in de aangifte gebruik te maken van de culturele multiplier. U kunt hiermee jaarlijks 25% meer opgeven aan de Belastingdienst dan het werkelijk geschonken bedrag, tot maximaal € 1.250 extra per jaar

Rekenmodule 
Wilt u het belastingvoordeel van uw gift eenvoudig berekenen, klik dan op onderstaande handige rekenmodule.

Bereken

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Toneelkringen? Neem contact op met onze relatiemanager particuliere donateurs Elsbeth de Witt Wijnen via 06 13 70 83 98 of mail naar toneelkringen@hnt.nl.

Evenementen en zaalhuur bij Het Nationale Theater

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw (online) evenement? Het Nationale Theater beschikt over drie theaters in hartje Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. Van een webinar tot een congres en van een online talkshow tot een bruiloft; samen zoeken we naar de ideale zaal en maken we uw evenement tot een succes.

Bekijk de mogelijkheden