Presenteert!

Teun Smeets
ENTER Festival
vr 21 jun - 19:00
vr 21 jun 2024
19:00 - 19:15
  • vr 21 jun 2024
    19:00 - 19:15
    Theater aan het Spui
    Foyer

Uw uitnodiging voor de Science, Art & Technology Conference 2032.

Alex van IJsselstein blikt terug op de meest interessante ontwikkelingen van het afgelopen jaar en kondigt als klap op de vuurpijl nieuwste uitvinding aan!


Werker en opleiding

Teun Smeets, Maartje Kruitwagen, Nouria Halling: BA Musical, Koninklijk Conservatorium Brussel

Let op: gratis toegang, maar reserveer wel even een ticket via de knop.

Stap binnen in de wereld van morgen met Presenteert!, waar onze presentator van dienst, Alex van IJsselstein, u meeneemt op een reis door de technologische nieuwtjes die ons het afgelopen jaar hebben mogen verwonderen.

Alex, met zijn scherpe intellect en humor, gidst u door enkele fascinerende demonstraties en, jawel hoor, hij heeft zijn digitale koor meegebracht! Als klap op de vuurpijl wordt er een demonstratie gegeven van de nieuwste uitvinding.

Presenteert! is meer dan een presentatie; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap die vooruitkijkt, die droomt van een wereld waarin technologie de mensheid verheft.

Over de maker

Teun Smeets studeerde in een ver verleden cum laude af aan de Maastricht University (BSc Psychologie). Daarna volgden opleidingen in entrepreneurship, forensica, strafrecht, enz. Maar uiteindelijk na vele jaren zoeken, besloot hij dan toch maar zijn droom te volgen en auditie te doen voor de BA Musical aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Hier heeft hij vooral zijn passie voor het theatermaken ontdekt.

In mei was hij te zien als God in Dokter De Vuyst in de Zinnema in Brussel. Vanaf februari 2025 speelt hij mee in een nieuwe muziektheatervoorstelling van Broder, die op tour zal gaan door België.

Credits

concept, muziek & spel Teun Smeets
assistentie Timon Meert
techniek Estelle Krammer
kostuum Hilde Colaers
dramaturgische begeleiding Lulu Aertgeerts
scenografische begeleiding Jean van Driessche
uitvoerende begeleiding Pieter Klinck
arrangement Florejan Verschueren
gedicht 'Luna Llena Al Salir' - Federico Garcia Lorca
figurant Maartje Kruitwagen
figurant Nouria Halling