Schoolvoorstelling: Hush - De Dansers - leerjaar 3 t/m 6 | HAVO, VWO

maak een reservering

In 'Hush' zoeken De Dansers troost in lijfelijkheid en muzikaliteit. Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. Dansvoorstelling meets popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, heb je soms wat steun nodig.

Educatie

Het dansconcert is voorzien van digitaal lesmateriaal dat direct in de (CKV)les te gebruiken is, zowel voor als na het dansconcert. Daarnaast zijn er workshops beschikbaar, gegeven door een van onze vakdocenten.

Speeldata

Schoolvoorstellingen
do 11 apr 2024
13:30 uur Theater aan het Spui  |  Zaal 1
vr 12 apr 2024
10:30 uur Theater aan het Spui  |  Zaal 1

Vrije voorstellingen
do 11 apr 2024
19:30 uur Theater aan het Spui  |  Zaal 1

Prijs per leerling €11,50

Boeken via Cultuurschakel

De gemeente Den Haag stimuleert scholen om met hun leerlingen de Haagse culturele instellingen te bezoeken. Daarom stelt zij voor de leerjaren 1, 2 en 3 per leerling €5,- subsidie beschikbaar. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat de school gebruik maakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer info op www.cultuurschakel.nl/inschrijven. Vragen over het inschrijven bij Cultuurschakel kun je stellen aan Frauke van Opstal.

boek deze voorstelling via Cultuurschakel