Vacature medewerker horeca en ontvangst

Oproepbasis

Ben jij van nature gastvrij en heb je affiniteit met theater? Dan bieden wij jou de kans om op een bijzondere locatie in Den Haag ons publiek een geweldige dag of avond te bezorgen. Het Nationale Theater is gelegen in het culturele hart van Den Haag en is met zijn zalen en ruime foyers een ontmoetingsplek waar de bewoners van onze stad elkaar treffen en een gevarieerd aanbod van theater, dans, literatuur, muziek en festivals kunnen beleven.


Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie die maakt en programmeert voor volwassenen en jeugd. In onze eigen drie theaters in Den Haag - de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3 – ontvangen wij jaarlijks 350.000 bezoekers en programmeren we ruim 800 voorstellingen: van cabaret tot toneel, van dans tot theatercolleges. Behalve de voorstellingen verzorgen wij ook grote evenementen. 

Wat je gaat doen: 

  • Je voert bar-, buffet- en verkoopwerkzaamheden uit.
  • Je ontvangt bezoekers, scant hun toegangskaarten wijst hen de weg in het theater.
  • Je helpt bezoekers te placeren, neemt tijdens de voorstelling plaats in de zaal, houd toezicht, vangt bezoekers op en alarmeert bij calamiteiten.

Wie we zoeken:

  • Je hebt ervaring in de horeca 
  • Affiniteit met theater of andere podiumkunsten is een pre.
  • Je bent behulpzaam, taakgericht en van nature gastvrij en stressbestendig.
  • Je bent flexibel inzetbaar, onze voorstellingen vinden vooral 's avonds en in het weekend plaats, maar doordeweeks overdag beschikbaar zijn is ook een pre. 
  • Woonachtig in Den Haag. 
  • Je bent minimaal 18 jaar oud. 

Als organisatie staan we midden in de samenleving, we geloven in de kracht van diversiteit en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. We zoeken een medewerker horeca en ontvangst die deze visie ondersteunt en uitdraagt. Iedereen is welkom om te solliciteren. Het maakt niet uit waar je ouders vandaan komen, van wie je houdt of wat je opleidingsniveau is. We zijn vooral op zoek naar jouw verfrissende ideeën, drive en nieuwsgierigheid.

Wat wij jou bieden:

Het Nationale Theater gelooft in theater als open publieke arena waar de kwesties van vandaag worden onderzocht en bevraagd. Hier zetten 180 collega’s zich dagelijks voor in. Als medewerker horeca en ontvangst word je onderdeel van een groot team van horeca en ontvangst medewerkers. Je werkt met de besten in het vak en alle deuren staan open om gezamenlijk ons verhaal te creëren. Het salaris is conform de CAO Horeca, functiegroep 3 (min. €2.252,64 – max. €2.433,92 bruto per maand). De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op verlenging en vaste uren.  

Geïnteresseerd?  

Mail je cv en motivatie uiterlijk 31 augustus 2024 naar vacatures@hnt.nl