Het Nationale Theater Producties

Het is een luxe om met vaste spelers te werken

We zijn een van de laatste gezelschappen met een eigen ensemble van zeventien vaste acteurs. Wil je ze leren kennen? Klik dan op het ensemble. Eric de Vroedt, artistiek leider van Het Nationale Theater werkt graag met een vaste groep acteurs. “Het is fijn om met spelers te werken die je door en door kent, je vertrouwt elkaar en duikt meteen het diepe in”.  

We hebben een eigen jeugdtheatergezelschap in huis

HNTjong maakt theater voor iedereen met een jong hart. We vertellen verhalen over de wereld om ons heen. Soms nieuw, soms bekend, altijd anders en onverwacht. Je ziet ons niet alleen in het theater, maar ook op school en in je buurt met voorstellingen en educatie. Noël Fischer is artistiek leider van HNTjong.  

We werken ook met een vaste groep regisseurs

Naast de voorstellingen van Eric de Vroedt en Noël Fischer presenteren we ook werk van Daria Bukvić, Jeroen de Man, Theu Boermans, Eva Line de Boer, Casper Vandeputte en Sadettin Kirmiziyüz. In het seizoen 2020-2021 werken we met twee gastregisseurs. Erik Whien regisseert Rosmerholm, een minder bekend stuk van Ibsen. Marjorie Boston maakt bij HNTjong de voorstelling Tori naar het bekroonde kinderboek van Brian Elstak.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie