Doe mee met een van onze series

Als toneelkijker bezoek je samen met een vaste groep verschillende voorstellingen in onze theaters. Bij de voorstelling krijg je een exclusieve inleiding van een kenner of praat je na met een van de spelers of de regisseur. Na afloop beoordeel je de voorstelling door een recensie te schrijven. Samen kies je zo de beste voorstelling van het seizoen, die de felbegeerde Toneelkijkerprijs ontvangt. 

De series

In de Theater aan het Spui-series zie je 15 verschillende voorstellingen in Theater aan het Spui voor € 150. In de combinatieserie bezoek je onze drie theaters (de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3). Je ziet 15 verschillende voorstellingen voor € 200. In de burenserie bezoek je 10 verschillende voorstellingen in de meest verrassende zaal van Het Nationale Theater: Zaal 3. Voorafgaand aan de voorstelling eten we gezellig met elkaar in de foyer. 

Wat als er een voorstelling uit een serie niet door kan gaan?

Mocht er een voorstelling niet door kunnen gaan, brengen we je uiteraard op de hoogte. Per geannuleerde voorstelling krijg je € 15, € 12,50 of € 10 retour of kun je kiezen voor een voucher. Ook proberen we een vervangende voorstelling te vinden. 

Als je nu de serie bestelt, ontvang je eerst een bevestigingsmail. Binnen een week ontvang je per mail de e-tickets voor alle voorstellingen.

Dit zijn de series