Set Vexy

Claudia de Breij

Wat als
vr 31 mei - za 31 mei
vr 31 mei 2024
-
za 31 mei 2025

Na haar bejubelde derde Oudejaarsconference, die ook bij ons in de Koninklijke Schouwburg te zien was, nam Claudia de Breij een hoognodige adempauze. Zo'n vier miljoen mensen hebben van haar genoten, daarna moest Claudia even alleen zijn. Nu is ze uitgerust, geïnspireerd en terug in het theater met een gloednieuwe voorstelling. Ben je erbij?

Voorafgaand aan de vooarstelling die dit jaar plaatsvinden, bieden we de mogelijkheid om te dineren in ons restaurant. Een reservering maak je gemakkelijk in het bestelproces van je kaartje. Het menu kan je hier bekijken.

Claudia de Breij. Inmiddels is er geen generatie meer te benoemen die niet met haar muziek, voorstellingen en boeken is opgegroeid en noem een theaterprijs en Claudia ontving hem. Aan haar vinger prijkt bovendien sinds 2015 de Louis Davidsring, die ze uit handen van Herman van Veen mocht ontvangen.

In de media

"Het is een zegen voor De Breij en haar publiek dat ze haar energie terug heeft gevonden en een betoverende nieuwe voorstelling heeft gemaakt. Vol prachtige zinnetjes en puntgave liedjes. Titelnummer Wat als is het mooiste dat we de afgelopen jaren hoorden in het theater." - ★★★★ AD

"In de tweede helft maakt De Breij, met herwonnen zelfvertrouwen, de persoonlijke lessen die ze leerde uit haar overspannen periode politiek. Knap is hoe ze daarbij uitgesproken standpunten vertolkt, zonder ooit in vijanddenken te vervallen." - ★★★★  Trouw