Producties 20/21

We reizen met een breed aanbod door het land: van de klassiekers naar high-tech-science- fiction, van intiem naar spektakel. We kijken er naar uit om je te ontmoeten. In onze eigen theaters: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal3 of ergens in een theater bij jou in de buurt. Tot snel. 

HNTproducties 

We zijn een van de laatste gezelschappen met een eigen ensemble van zeventien vaste acteurs. Wil je ze leren kennen? Dan kan dat hier. Artistek leider Eric de Vroedt werkt graag met een vaste groep acteurs. “Het is fijn om met spelers te werken die je door en door kent, je vertrouwt elkaar en duikt meteen het diepe in." 

HNTjong

HNTjong maakt theater voor iedereen met een jong hart. We vertellen verhalen over de wereld om ons heen. Soms nieuw, soms bekend, altijd anders en onverwacht. Je ziet ons niet alleen in het theater, maar ook op school en in je buurt met voorstellingen en educatie. Noël Fischer is artistiek leider van HNTjong.  

Het Nationale Theater speelt altijd

In de turbulente maanden voor de zomer besloten we niet langer thuis achter de computer te blijven zitten, maar weer volop live aan de slag te gaan. Toen hebben onze acteurs en regisseurs in een korte tijd nieuwe voorstellingen gemaakt. In dit nieuwe seizoen ontwikkelen de stukken door en zijn te zien in de Nederlandse theaters. Want Het Nationale Theater speelt (vanaf nu) altijd. 

Coproducties