Word jij ook toneelkijker?

Als toneelkijker bezoek je samen met een vaste groep verschillende voorstellingen in onze theaters. Bij de voorstelling krijg je een exclusieve inleiding van een kenner of praat je na met een van de spelers of de regisseur. Na afloop beoordeel je de voorstelling door een recensie te schrijven. Samen kies je zo de beste voorstelling van het seizoen, die de felbegeerde Toneelkijkerprijs ontvangt. 

De series

We hebben een gevarieerd aanbod waarbij bekende gezelschappen terugkeren met nieuw werk, zoals Toneelschuur producties, BOG. en Firma MES. Ook zie je bijvoorbeeld onze eigen gloednieuwe voorstelling van Eline Arbo: De jaren of de nieuwe voorstelling van Noël Fischer: QUEER PLANET

In de toneelkijkseries en de combinatieserie zie je zie je 16 voorstellingen voor € 190 en we beginnen in september. In de burenserie bezoek je 10 verschillende voorstellingen in de meest verrassende zaal van Het Nationale Theater: Zaal 3. Voorafgaand aan de voorstelling eten we gezellig met elkaar in de foyer. 

Wat als er een voorstelling uit een serie niet door kan gaan?

Mocht er een voorstelling niet door kunnen gaan, brengen we je uiteraard op de hoogte. Per geannuleerde voorstelling krijg je € 12,50 retour of kun je kiezen voor een voucher. 

Bekijk hier de verschillende series