Kom je een patatje eten? Bij ons geniet je iedere vrijdag voor € 15 van friet én een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3. Hieronder zie je alle voorstellingen die op de fry-days te zien zijn en waarvoor de actie geldt. Eet smakelijk!

Hoe werkt het?

Voeg een voorstelling uit de selectie hieronder toe aan je winkelmandje en kies voor de prijs 'Patatje met ...'. Het kaartje kost altijd €15. Als je het theater binnenkomt en je je kaartje laat zien, krijg je een munt waarmee je een patatje kunt halen. Zo kun je lekker samen eten voor of na de voorstelling.

In de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui werken we samen met onze nieuwe vrienden van Hieper de Pieper (niet alleen door de naam, maar ook vanwege de (h)eerlijke en verse patat). In Zaal 3 zorgen we zelf voor de frietjes! Je bent vanaf een uur voor aanvang van harte welkom.

Wil je dat we je een seintje geven als er voorstellingen bij komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Hou me op de hoogte

Heb je al een kaartje voor de voorstelling of zijn de 'Patatje met' kaartjes uitverkocht? Dan kun je op de avond zelf altijd een patatje bestellen! 

 • Laagland

  Het Nationale Theater | Eric de Vroedt
  vlijmscherpe komedie
  vr 16 jun - 20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote zaal
  vr 16 jun 2023
  20:15
  Tickets