Casper Koster

U, Nu!

Semna Segal
do 16 jan - 20:30
do 16 jan 2025
20:30
  • do 16 jan 2025
    20:30
    Zaal 3
    De Constant Rebecqueplein 20A

Wil jij ook weleens het liefst gewoon verdwijnen? Gewoon weg? Alsof iemand een doek over je heen hangt, het wegtrekt, en je er niet meer bent?

Semna kan je daarbij helpen. Als je goed luistert naar wat ze zegt, en precies doet wat ze van je vraagt, zou het zomaar kunnen dat, terwijl de mensen hiernaast biertjes drinken, klagen over het weer, hun lippenstift bijwerken, dat jij er plots niet meer bent.

U, Nu! Is een poëtische ode aan het escapisme, geïnspireerd op de teksten en het leven van Daniil Charms. Een grote absurdistische immersieve goocheltruc.

Over Semna Segal

Semna Segal studeerde in 2020 af aan de drama opleiding van het KASK in Gent, en is inmiddels actief als performer en theatermaker in Nederland en België. Ze heeft zich als maker tot nu toe vooral op jeugdtheater gericht, en maakte de afgelopen jaren als het duo Gina Beuk & Semna Segal succesvolle voorstellingen voor onder andere Theaterfestival de Parade zoals De Dwarsliggers (2022) en STA OP EN GA ZITTEN (2023). Met een enorme liefde voor absurdisme, draait Semna graag de regels aan de logica om, om zo een eigen vervreemdende, nu eens geruststellende, dan weer verontrustende werkelijkheid te creëren.

Credits

Concept en spel: Semna Segal
Met teksten van: Semna Segal en Daniil Charms Regie: Anna Verkouteren Jansen
Muziek: Mick Broer
Techniek: Mick Broer
Campagnebeeld: Isa Grütter