Van Hoorne Studios

Woezel & Pip (2+): Sprookjes in de Tovertuin

Dromenjager i.s.m. Van Hoorne Entertainment
zo 10 nov
zo 10 nov 2024

De liefste hondjes Woezel en Pip komen terug naar het theater! Na hun succesvolle theatershows, nemen de hondjes je opnieuw mee naar een wereld vol magie en plezier. In de gloednieuwe, muzikale voorstelling Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin wordt er een écht sprookjesfeest gevierd! 

Kom jij ook langs om samen te zingen en dansen op de liedjes van Woezel & Pip? Het wordt het meest vrolijke theateruitje voor alle kindjes vanaf 2 jaar! 

Het verhaal

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee! Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met natuurlijk een toneel en rode gordijnen. En dan wordt het tijd om te oefenen. Maar, welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer precies?

Kom verkleed naar het sprookjesfeest en ontmoet jouw vriendjes in het écht!

Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kunnen alle vriendjes hun mooiste kleurwerkje maken in de foyer van het theater. Na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Credits

producent Van Hoorne Studios
cast Woezel, Pip, Buurpoes, Charlie, e.a.
regie Mark Haayema