Piek Horiz

Hulde!

Carine Crutzen, Bert Luppes | KOBRA Theaterproducties
do 6 feb
do 6 feb 2025

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk. Tijdens het feest, met al die gezichten van vroeger, voelt het alsof ze in een tijdmachine zijn gestapt en belanden ze in een hartverwarmende trip down memory lane. We gaan met ze mee langs belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts. 

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

Geesje: Wie ben ik zonder jou?

Adam: Nou?

Geesje: Geen idee... maar ik ben nu al jaloers op die vrouw.

HULDE!

HULDE! wordt een tour de force waarin de theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen zullen spelen. De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is van alleskunner Titus Tiel Groenestege.

Toegankelijk voor doven en slechthorenden

Deze voorstelling maken we op donderdag 6 februari toegankelijk voor doven en slechthorenden met schrijftolken. Wil je gebruikmaken van deze faciliteiten? Reserveer dan via de betreffende link in het overzicht met de speeldata.

Wil je meer weten over onze toegankelijke voorstellingen? Kijk op www.hnt.nl/onbeperkt.

Credits

met Carine Crutzen en Bert Luppes
tekst Peer Wittenbols
regie Titus Tiel Groenestege
producent Kobra Theaterproducties